Portfolio

Wie we zijn

Wij zijn dé onafhankelijke beleggingsmaatschappij die belegt in Nederlands winkelvastgoed voor de dagelijkse boodschappen.

arrow left arrow right

Wie we zijn

Wij zijn een betrokken belegger: portfolio- en assetmanagement gebeuren bij ons binnenshuis.

arrow left arrow right

Wie we zijn

Wij bieden flexibiliteit, pragmatisch ondernemerschap en economische meerwaarde.

arrow left arrow right

Wie we zijn

Wij beschikken over jarenlange ervaring en een groot netwerk dat wij inzetten voor nieuwe en bestaande beleggingen.

arrow left arrow right
De Hoge Dennen Vastgoed > Wie we zijn

De Hoge Dennen Vastgoed

De Hoge Dennen Vastgoed is een onafhankelijke beleggingsmaatschappij die belegt in winkelvastgoed. Onze focus ligt op nieuwe en bestaande Nederlandse winkels en winkelcentra gericht op de dagelijkse boodschappen.

Wij zijn een betrokken belegger. Portfolio- en assetmanagement gebeuren bij ons binnenshuis. Zo ontstaan korte lijnen waardoor wij snel en adequaat kunnen reageren op ontwikkelingen op vastgoedcomplex en marktniveau.

Wij beschikken over jarenlange ervaring en een groot netwerk dat wij niet alleen aanwenden voor de realisatie van nieuwe beleggingen, maar ook inzetten voor onze bestaande beleggingen. Hiermee bieden wij flexibiliteit, pragmatische ondernemerszin en economische meerwaarde.

Kortom, De Hoge Dennen Vastgoed onderscheidt zich door:

 

De Hoge Dennen

De Hoge Dennen Vastgoed maakt onderdeel uit van De Hoge Dennen, de beleggings- en investeringsmaatschappij van de familie De Rijcke. De ondernemersfamilie startte haar investeringsactiviteiten in 2002 na de verkoop van haar internationale detailhandelsactiviteiten, waaronder de drogisterijketen Kruidvat, de parfumeriezaken ICI Paris XL en het supermarktconcern Groenwoudt. Momenteel werken 21 gedreven professionals op het kantoor van De Hoge Dennen in Laren.