Portfolio

Wat we doen

De Hoge Dennen Vastgoed belegt in nieuw en bestaand Nederlands winkelvastgoed. Onze winkels en winkelcentra voorzien in de dagelijkse boodschappen.

arrow left arrow right

Wat we doen

Als eindbelegger spelen wij een nadrukkelijke rol in situaties van uitbreiding en herontwikkeling.

arrow left arrow right

Wat we doen

Ons doel is het verstevigen en verder verkrijgen van een duidelijke positie in Nederland voor winkelvastgoed gericht op de dagelijkse boodschappen.

arrow left arrow right

Wat we doen

Wij richten ons op winkelvastgoed in vrijwel heel Nederland met een waarde vanaf € 5 miljoen per object.

arrow left arrow right
De Hoge Dennen Vastgoed > Wat we doen

De Hoge Dennen Vastgoed belegt in nieuw en bestaand Nederlands winkelvastgoed. Onze winkels en winkelcentra voorzien in de dagelijkse boodschappen en selecteren wij op basis van onze kennis, ervaring en netwerken.

Wij geloven in kwaliteit en lange termijn betrokkenheid. Als eindbelegger spelen wij een nadrukkelijke rol in situaties van uitbreiding en herontwikkeling.

Ons doel is door middel van verdere groei het verstevigen van onze positie in Nederland voor winkelvastgoed gericht op de dagelijkse boodschappen. Wij streven daarbij naar clustering en regionale dominantie.

Wij richten ons op winkelvastgoed in heel Nederland, met uitzondering van Zeeland en Limburg, met een waarde vanaf € 5 miljoen per object. Momenteel omvat onze vastgoedportefeuille circa 35 complexen met meer dan 300 huurcontracten.

Belangrijke beleggingscriteria voor De Hoge Dennen Vastgoed zijn:

Wij beleggen niet in: