Portfolio

Ons team

Wij geloven dat mensen zaken doen met mensen. Maak kennis met ons team.

De Hoge Dennen Vastgoed > Team

TEAM

Erik Eggink

Portfoliomanager

Erik is verantwoordelijk voor alle vastgoedactiviteiten. Hij heeft zijn vastgoedervaring opgedaan bij o.a. Rodamco Europe en Newomij.

Aansluitend aan zijn NIMA opleiding, heeft Erik post HBO-opleidingen gevolgd in makelaardij en vastgoedmanagement. Aan de TU Eindhoven heeft Erik zijn MRE-master behaald.

Céleste de Ruiter

Portfoliomanager

Céleste is portfoliomanager bij De Hoge Dennen Vastgoed.

Zij is verantwoordelijk voor de vastgoedactiviteiten in de regio Noord- Nederland.

Céleste heeft haar vastgoedervaring opgedaan bij o.a. Breevast, Unibail Rodamco Westfield en Action Nederland waar zij verantwoordelijk was voor het aanhuren van winkellocaties. 

Aansluitend aan de opleiding Facility Management aan de Saxion Hogelschool in IJsseland heeft Céleste een opleiding Vastgoed & Makelaardij aan de Saxion Hogeschool in Enschede gevolgd.

Peter Fennis

Technisch manager

Het leuke aan mijn werk vind ik de afwisseling. Kleine beheerzaken mengen zich dagelijks met grote verbouwingen. Een dag is daardoor nooit saai en het geeft mij voldoening als wij erin geslaagd zijn om technische en commerciële uitdagingen met elkaar in balans te brengen.

In mijn vrije tijd doe ik aan sport en maak ik graag mooie reizen. Daarnaast probeer ik ook op het culinaire vlak mijn mannetje te staan. Kortom, werken en genieten gaan bij mij goed samen.

Marloes Grijpink

Assistent

Wat ik leuk vind aan mijn baan is dat er geen dag hetzelfde is. De dagen zijn voor een groot deel gevuld met ad hoc klussen. Elke dag leer ik nieuwe dingen op het gebied van commercieel en technisch beheren van een portefeuille. Hierdoor breid ik mijn kennis op vastgoedgebied steeds verder uit.

In mijn vrije tijd ben ik graag op pad met mijn gezin en afspraken met vriendinnen staan ook regelmatig op de planning.

ADVIESRAAD