Portfolio

Ons team

Wij geloven dat mensen zaken doen met mensen. Maak kennis met ons team.

De Hoge Dennen Vastgoed > Team

TEAM

Erik Eggink

Portfoliomanager

Erik is verantwoordelijk voor alle vastgoedactiviteiten. Hij heeft zijn vastgoedervaring opgedaan bij o.a. Rodamco Europe en Newomij.

Aansluitend aan zijn NIMA opleiding, heeft Erik post HBO-opleidingen gevolgd in makelaardij en vastgoedmanagement. Aan de TU Eindhoven heeft Erik zijn MRE-master behaald.

Céleste de Ruiter

Portfoliomanager

Céleste is portfoliomanager bij De Hoge Dennen Vastgoed.

Zij is verantwoordelijk voor de vastgoedactiviteiten in de regio Noord- Nederland.

Céleste heeft haar vastgoedervaring opgedaan bij o.a. Breevast, Unibail Rodamco Westfield en Action Nederland waar zij verantwoordelijk was voor het aanhuren van winkellocaties. 

Aansluitend aan de opleiding Facility Management aan de Saxion Hogelschool in IJsseland heeft Céleste een opleiding Vastgoed & Makelaardij aan de Saxion Hogeschool in Enschede gevolgd.

Alex Moojen

Technisch manager

Alex is technisch manager bij De Hoge Dennen en in die hoedanigheid verantwoordelijk voor de technische zaken van de vastgoedportefeuille.

Zijn technische kennis heeft hij opgedaan bij o.a. Sodexo en Unibail-Rodamco-Westfield. Waar hij verantwoordelijk was voor de afdeling vastgoedbeheer en projecten.

Een belangrijke drijfveer is het verduurzamen van panden en ze toekomst bestendig te krijgen en te houden.

Marloes Grijpink

Assistent

Wat ik leuk vind aan mijn baan is dat er geen dag hetzelfde is. De dagen zijn voor een groot deel gevuld met ad hoc klussen. Elke dag leer ik nieuwe dingen op het gebied van commercieel en technisch beheren van een portefeuille. Hierdoor breid ik mijn kennis op vastgoedgebied steeds verder uit.

In mijn vrije tijd ben ik graag op pad met mijn gezin en afspraken met vriendinnen staan ook regelmatig op de planning.

ADVIESRAAD