Portfolio

Ons team

Wij geloven dat mensen zaken doen met mensen. Maak kennis met ons team.

De Hoge Dennen Vastgoed > Team

TEAM

Erik Eggink

Portfoliomanager

Erik is portfoliomanager bij De Hoge Dennen Vastgoed.

Hij is verantwoordelijk voor alle vastgoedactiviteiten. Erik heeft zijn vastgoedervaring opgedaan bij o.a. Rodamco en Newomij.

Aansluitend aan zijn NIMA opleiding, heeft Erik post HBO-opleidingen gevolgd in makelaardij en vastgoedmanagement. Aan de TU Eindhoven heeft Erik zijn MRE-master behaald.

Peter Fennis

Technisch manager

Het leuke aan mijn werk vind ik de afwisseling. Kleine beheerzaken mengen zich dagelijks met grote verbouwingen. Een dag is daardoor nooit saai en het geeft mij voldoening als wij erin geslaagd zijn om technische en commerciële uitdagingen met elkaar in balans te brengen.

In mijn vrije tijd doe ik aan sport en maak ik graag mooie reizen. Daarnaast probeer ik ook op het culinaire vlak mijn mannetje te staan. Kortom, werken en genieten gaan bij mij goed samen.

Gert Schipper

Vastgoedmanager

Vastgoed heeft altijd mijn hart gehad. Het optimaal laten renderen van ons vastgoed en onze huurders vind ik een uitdaging die iedere dag weer anders kan zijn, ook door de veelheid aan verschillende contacten. Met mijn kennis en ervaring zoek ik samen met alle stakeholders naar het beste voor de winkels en de winkelcentra. Ik houd daarbij voor ogen dat wij een plek creëren waar ondernemer en consument elkaar ontmoeten en waar men makkelijk, plezierig en veilig boodschappen kan doen.

Naast mijn werk geniet ik thuis van mijn vrouw en kinderen en doen wij samen veel gezellige dingen. Mijn ontspanning vind ik in koken, klussen rond het huis en toeren in de Utrechtse bossen.

Marloes Grijpink

Assistent

Wat ik leuk vind aan mijn baan is dat er geen dag hetzelfde is. De dagen zijn voor een groot deel gevuld met ad hoc klussen. Elke dag leer ik nieuwe dingen op het gebied van commercieel en technisch beheren van een portefeuille. Hierdoor breid ik mijn kennis op vastgoedgebied steeds verder uit.

In mijn vrije tijd ben ik graag op pad met mijn gezin en afspraken met vriendinnen staan ook regelmatig op de planning.

ADVIESRAAD