Portfolio
De Hoge Dennen Vastgoed > Nieuws > Winkelcentrum Koedijkslanden Meppel genomineerd voor NRW jaarprijs 2018

Winkelcentrum Koedijkslanden Meppel genomineerd voor NRW jaarprijs 2018

De Hoge Dennen Meppel Koedijkslanden NRW Jaarprijs 2018

De Nederlandse Raad voor Winkelcentra (NRW) heeft dinsdag 5 juni jongstleden op de PROVADA in Amsterdam bekend gemaakt dat winkelcentrum Koedijkslanden in Meppel is genomineerd voor de NRW Jaarprijs 2018. De jaarprijs is een prestigieuze vastgoedprijs die al sinds 1989 wordt uitgereikt aan de beste retailontwikkeling van Nederland. De winnende inzending heeft een aantoonbare voorbeeldfunctie voor de sector.

De vakjury ‘heeft grote waardering voor de geleverde prestatie in Meppel’ en kwalificeert het project als ‘inspirerend voorbeeld voor de sector’.

Ontwikkelaar FAME uit Zwolle nam met belegger De Hoge Dennen Vastgoed uit Laren het initiatief het in Meppel anders aan te pakken dan gebruikelijk. Er werd ingezet op een ‘vitale wijk’ als uitgangspunt voor de ontwikkelvisie in plaats van enkel een uitbreiding en revitalisering van het oude winkelcentrum. Woningcorporatie Woonconcept en de gemeente Meppel werden op basis van deze visie onafscheidelijke partners van FAME en De Hoge Dennen Vastgoed in het ontwikkelproces. Het resultaat mag er zijn: een samenhangend en gecoördineerd aanbod van wonen, ontmoeten, winkelen, welzijn, zorg en diensten. Een nieuw hart van de wijk waardoor het voor jong en oud fijn wonen is!

In de maand juni worden de genomineerde centra aan diepgaand onderzoek onderworpen. De onderzoeken worden uitgevoerd door verschillende onafhankelijke onderzoeksbureaus. De bekendmaking van het winnende winkelcentrum vindt plaats tijdens het NRW jaarcongres op donderdag 20 september 2018.

FAME

FAME (www.famegroep.nl) is gespecialiseerd in de ontwikkeling en realisatie van complexe huisvestingsprojecten, waaronder de herontwikkeling van wijk- en buurt(winkel)centra. Vanwege de complexiteit van de opgaven heeft het team van FAME een multidisciplinaire samenstelling. Bestaande uit: concept- en planontwikkelaars en bouwmanagers. Daarnaast beschikt FAME over een studio voor architectuur. FAME is daarmee in staat alle relevante aspecten van een ontwikkeltraject integraal op te pakken: van visie en strategie tot en met realisatie.

De Hoge Dennen Vastgoed

De Hoge Dennen Vastgoed (www.dehogedennenvastgoed.com) is een onafhankelijke beleggingsmaatschappij die optreedt als eindbelegger. De Hoge Dennen Vastgoed onderscheidt zich onder meer door een ondernemende en flexibele beleggingsfilosofie. Er wordt belegd in Nederlands winkelvastgoed voor de lange termijn. De Hoge Dennen Vastgoed belegt in nieuw en bestaand vastgoed alsmede in (her)ontwikkelings-projecten. Daarbij ligt de focus op winkels en wijkwinkelcentra. Van deze sector in het vastgoed begrijpt De Hoge Dennen de dynamiek.

Voor meer informatie:
De Hoge Dennen Holding BV                                   
Erik Eggink                                                                
Telefoon: +31 35 646 60 10                                      
E-mail: erik@dehogedennen.com                             

FAME Groep B.V.
Henk Vonk
Mobiel + 31 6 538 120 5
E-mail: hvonk@famegroep.nl