Portfolio
De Hoge Dennen Vastgoed > Nieuws > De Hoge Dennen Vastgoed verwerft winkelcentrum Hart van Hoograven te Utrecht

De Hoge Dennen Vastgoed verwerft winkelcentrum Hart van Hoograven te Utrecht

De Hoge Dennen Utrecht Hart van Hoograven

PERSBERICHT | De Hoge Dennen Vastgoed heeft Winkelcentrum Hart van Hoograven in Utrecht gekocht van CBRE Global Investors NL namens het CBRE Dutch Retail Fund. De verwerving past binnen de door De Hoge Dennen Vastgoed geformuleerde strategie van groei, regionale dominantie en schaalvergroting binnen de vastgoedportefeuille.

Het Winkelcentrum, dat in 2009 is opgeleverd, omvat in totaal 3.500 m2 winkelruimte en beschikt over circa 100 parkeerplaatsen waar gratis kan worden geparkeerd. Het winkelcentrum ligt in de Utrechtse wijk Hoograven (Utrecht-Zuid) en heeft een primair verzorgingsgebied van ongeveer 15.000 inwoners.

In Winkelcentrum Hart van Hoograven zijn onder andere Albert Heijn, Etos, Zeeman, Vivant en een aantal locale ondernemers gevestigd. Het centrum is volledig verhuurd. Een aankoopprijs wordt niet bekend gemaakt.

Profiel
De Hoge Dennen Vastgoed

De Hoge Dennen Vastgoed is een onafhankelijke beleggingsmaatschappij die optreedt als eindbelegger. Wij onderscheiden ons onder meer door een ondernemende en flexibele beleggingsfilosofie. Er wordt belegd in Nederlands winkelvastgoed voor de lange termijn. De Hoge Dennen Vastgoed belegt in nieuw en bestaand vastgoed alsmede in (her)ontwikkelingsprojecten. Daarbij ligt de focus op winkels en wijkwinkelcentra. Van deze sector in het vastgoed begrijpen wij de dynamiek.

Voor meer informatie:
De Hoge Dennen Holding BV
Cardi Bos
Telefoon: +31 35 646 60 10
E-mail: cardi@dehogedennen.com

CBRE Global Investors

CBRE Global Investors is a global real estate investment management firm with $92.0 billion in assets under management* as of Dec. 31, 2012. The firm sponsors investment programs across the risk/return spectrum for investors worldwide.

CBRE Global Investors is an independently operated affiliate of CBRE Group, Inc. (NYSE:CBG). It harnesses the research, investment sourcing and other resources of the world’s premier, full-service commercial real estate services company for the benefit of its investors. CBRE Group, Inc. has approximately 37,000 employees (excluding affiliates) in more than 300 offices (excluding affiliates) worldwide. For more information about CBRE Global Investors, please visit www.cbreglobalinvestors.com.

*Assets under management (AUM) refers to fair market value of real estate-related assets with respect to which CBRE Global Investors provides, on a global basis, oversight, investment management services and other advice, and which generally consist of properties and real estate-related loans; securities portfolios; and investments in operating companies, joint ventures and in private real estate funds under its fund of funds program. This AUM is intended principally to reflect the extent of CBRE Global Investors’ presence in the global real estate market, and its calculation of AUM may differ from the calculations of other asset managers.