Portfolio
De Hoge Dennen Vastgoed > Nieuws > CELESTE DE RUITER IN DIENST GETREDEN VAN DE HOGE DENNEN VASTGOED

CELESTE DE RUITER IN DIENST GETREDEN VAN DE HOGE DENNEN VASTGOED

 PERSBERICHT 

Laren, 2 februari 2021 

Céleste de Ruiter is met ingang van 1 februari jl. in dienst getreden van De Hoge Dennen Vastgoed als Portfolio Manager Vastgoed. Zij heeft een langjarige carrière op het gebied van vastgoed. Zo heeft Céleste onder meer bij het huidige Unibail Rodamco Westfield gewerkt. Laatstelijk was zij in dienst van Action Nederland waar zij verantwoordelijk was voor het aanhuren van winkellocaties. Vanuit haar langjarige ervaring gaat Céleste een bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling van de vastgoedportefeuille. 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: 
De Hoge Dennen Holding BV 
Erik Eggink 
Telefoon: 035 646 60 10 
E-mail: erik@dehogedennen.com 

Over De Hoge Dennen Vastgoed 
De Hoge Dennen Vastgoed (www.dehogedennenvastgoed.com) is een onafhankelijke beleggingsmaatschappij die optreedt als eindbelegger. Wij onderscheiden ons onder meer door een ondernemende en flexibele beleggingsfilosofie. Er wordt belegd in Nederlands winkelvastgoed voor de lange termijn. De Hoge Dennen Vastgoed belegt in nieuw en bestaand vastgoed alsmede in (her)ontwikkelingsprojecten. Daarbij ligt de focus op winkels en wijkwinkelcentra. Van deze sector in het vastgoed begrijpen wij de dynamiek.