Portfolio
De Hoge Dennen Vastgoed > Nieuws > ABERDEEN STANDARD INVESTMENTS VERKOOPT WINKELCENTRUM STADSHAGEN IN ZWOLLE AAN DE HOGE DENNEN VASTGOED

ABERDEEN STANDARD INVESTMENTS VERKOOPT WINKELCENTRUM STADSHAGEN IN ZWOLLE AAN DE HOGE DENNEN VASTGOED

Winkelcentrum Stadshagen, Zwolle

Aberdeen Standard Investments heeft het winkelcentrum Stadshagen in Zwolle verkocht aan De Hoge Dennen Vastgoed uit Laren.

Het winkelcentrum van 11.500 m2 is verkocht namens het Aberdeen Standard European Balanced Property Fund (ASEBPF).
Het winkelcentrum, dat geen leegstand kent, is langjarig verhuurd aan Albert Heijn, Jumbo en een sterke mix aan landelijke filiaalbedrijven en lokale winkeliers en kent een gewogen gemiddelde resterende huurtermijn van 6 jaar. De ondergrondse parkeergarage met 400 plaatsen is onderdeel van de verkoop.

Winkelcentrum Stadshagen is gelegen in het hart van de Zwolse nieuwbouwwijk Stadshagen dat inmiddels 25.000 inwoners heeft. De verwerving past binnen de door De Hoge Dennen Vastgoed geformuleerde strategie van groei en schaalvergroting binnen de vastgoedportefeuille.

Gert-Jan Kapiteyn, Fund Manager bij Aberdeen Standard Investments:
“Het winkelcentrum Stadshagen heeft zich bewezen als een solide langjarige vastgoedbelegging, ook in dit uiterst moeilijke jaar voor de retailsector. Het Aberdeen Standard European Balanced Property Fund bouwt met deze verkoop de retailallocatie verder af. Dat past binnen de strategische doelstelling van het fonds.”

De verkoop is namens verkoper begeleid door Cushman & Wakefield. Verkoper is juridisch bijgestaan door Van Doorne en bouwkundig door StevensVanDijck. Koper werd bijgestaan door RemmersVanGorkom Vastgoedadviseurs en juridisch adviseur NautaDutilh.

Voor meer informatie:
Stampa
Barbara Kruseman
Telefoon: +31 20 404 26 30
E-mail: barbara@stampacommunications.com

De Hoge Dennen Holding BV                                   
Erik Eggink                                                                
Telefoon: +31 35 646 60 10                                      
E-mail: erik@dehogedennen.com