Portfolio
De Hoge Dennen Vastgoed > Nieuws > De Hoge Dennen Vastgoed verwerft winkelcentrum Wilgendonk te Papendrecht

De Hoge Dennen Vastgoed verwerft winkelcentrum Wilgendonk te Papendrecht

De Hoge Dennen Papendrecht Wilgendonk

PERSBERICHT | De Hoge Dennen Vastgoed heeft winkelcentrum Wilgendonk in Papendrecht gekocht. De verkoper is een particuliere belegger. De verwerving past binnen de door De Hoge Dennen Vastgoed geformuleerde strategie van groei en schaalvergroting binnen de vastgoedportefeuille.

Winkelcentrum Wilgendonk is een wijkwinkelcentrum in de gelijknamige wijk in Papendrecht. Het object omvat in totaal circa 4.000 m2 winkelruimte en richt zich volledig op de dagelijkse benodigdheden. Ruim de helft van het metrage is in gebruik bij Albert Heijn. Naast Albert Heijn hebben o.a. Trekpleister, Kwalitaria en diverse lokale ondernemers een vestiging in het winkelcentrum.

In 2015 is het winkelcentrum geheel gerenoveerd en gemoderniseerd.

De transactie is namens verkoper begeleid door Cushman & Wakefield. De Hoge Dennen Vastgoed is bijgestaan door Remmers Retail collegiaal met Van Gorkom RPC. Een aankoopprijs wordt niet bekend gemaakt.

PROFIEL
De Hoge Dennen Vastgoed

De Hoge Dennen Vastgoed (www.dehogedennenvastgoed.com) is een onafhankelijke beleggingsmaatschappij die optreedt als eindbelegger. Wij onderscheiden ons onder meer door een ondernemende en flexibele beleggingsfilosofie. Er wordt belegd in Nederlands winkelvastgoed voor de lange termijn. De Hoge Dennen Vastgoed belegt in nieuw en bestaand vastgoed alsmede in (her)ontwikkelingsprojecten. Daarbij ligt de focus op winkels en wijkwinkelcentra. Van deze sector in het vastgoed begrijpen wij de dynamiek.

Meer informatie kan worden verkregen bij:
De Hoge Dennen Holding BV
Erik Eggink, telefoon: +31 35 646 60 10
E-mail: Erik@dehogedennen.com