Portfolio
De Hoge Dennen Vastgoed > Nieuws > De Hoge Dennen Vastgoed verwerft winkelcomplex in Beuningen

De Hoge Dennen Vastgoed verwerft winkelcomplex in Beuningen

De Hoge Dennen Beuningen Kerkplein

PERSBERICHT | De Hoge Dennen Vastgoed heeft in Beuningen een winkelcomplex gekocht waarin een supermarkt van Albert Heijn is gevestigd. De verkoper is een institutionele belegger. Tot het object behoort eveneens een viertal winkels die zich richten op andere dagelijkse boodschappen. De verwerving past binnen de door De Hoge Dennen Vastgoed geformuleerde strategie van groei en schaalvergroting binnen de vastgoedportefeuille.

Het object omvat in totaal circa 2.800 m2 winkelruimte waarvan circa 2.300 m2 in gebruik is bij Albert Heijn. De aankoop maakt deel uit van het kernwinkelgebied van Beuningen en ligt tussen twee parkeerterrein waar gratis op maaiveld geparkeerd kan worden.

Het winkelaanbod in het kernwinkelgebied van Beuningen bestaat voor meer dan de helft uit frequent dagelijks boodschappenaanbod. Een zeer sterk punt is dat alle supermarkten die Beuningen heeft in dit kernwinkelgebied zijn gevestigd.

De transactie is namens verkoper begeleid door Bouman Visscher Van Limbeek Winkel Vastgoed Adviseurs te Amsterdam. Een aankoopprijs wordt niet bekend gemaakt.

PROFIEL
De Hoge Dennen Vastgoed

De Hoge Dennen Vastgoed (www.dehogedennenvastgoed.com) is een onafhankelijke beleggingsmaatschappij die optreedt als eindbelegger. Wij onderscheiden ons onder meer door een ondernemende en flexibele beleggingsfilosofie. Er wordt belegd in Nederlands winkelvastgoed voor de lange termijn. De Hoge Dennen Vastgoed belegt in nieuw en bestaand vastgoed alsmede in (her)ontwikkelingsprojecten. Daarbij ligt de focus op winkels en wijkwinkelcentra. Van deze sector in het vastgoed begrijpen wij de dynamiek.

Bouman Visscher Van Limbeek Winkel Vastgoed Adviseurs  (adviseur verkoper)

Bouman Visscher Van Limbeek Winkel Vastgoed Adviseurs (www.bvvl.nl) is een adviesorganisatie gespecialiseerd in winkel onroerend goed en sinds 1994 actief als zelfstandig bedrijf. Voor de oprichting was reeds ruime ervaring opgedaan in onroerend goed advies. Zij werken op landelijk niveau en adviseren hun klanten met betrekking tot aanhuur, verhuur, aankoop, verkoop, huurprijsherzieningen, research en taxaties van zowel solitaire objecten als winkelcentra en beleggingsportefeuilles. Zij werken voor (internationale) winkelbedrijven, institutionele en particuliere beleggers, pensioenfondsen en ontwikkelaars.

Meer informatie kan worden verkregen bij:
De Hoge Dennen Holding BV
Erik Eggink, telefoon: +31 35 646 60 10
E-mail: Erik@dehogedennen.com