Portfolio
De Hoge Dennen Vastgoed > Nieuws > De Hoge Dennen Vastgoed verwerft winkelcentrum De Vallei te Tilburg

De Hoge Dennen Vastgoed verwerft winkelcentrum De Vallei te Tilburg

De Hoge Dennen Tilburg De Vallei

PERSBERICHT | De Hoge Dennen Vastgoed heeft Winkelcentrum De Vallei in Tilburg gekocht van WSG. De verwerving past binnen de door De Hoge Dennen Vastgoed geformuleerde strategie van groei en schaalvergroting binnen de vastgoedportefeuille.

Het winkelcentrum, dat in 2007 is gebouwd, omvat circa 4.000 m2 winkelruimte en beschikt over een goede gratis parkeerfaciliteit. Winkelcentrum De Vallei ligt in de Tilburgse wijk Reeshof en heeft een primair verzorgingsgebied van ongeveer 9.000 inwoners.

In Winkelcentrum De Vallei zijn onder andere een 2.000 m2 grote Albert Heijn alsmede Etos, Gall&Gall, Zeeman, Pearl en een aantal goede lokale ondernemers gevestigd. Het centrum is nagenoeg volledig verhuurd.

De transactie is namens WSG begeleid door 3stone Real Estate B.V. De Hoge Dennen Vastgoed is bijgestaan door Propertyimpact. Een aankoopprijs wordt niet bekend gemaakt.

PROFIEL
De Hoge Dennen Vastgoed

De Hoge Dennen Vastgoed (www.dehogedennenvastgoed.com) is een onafhankelijke beleggingsmaatschappij die optreedt als eindbelegger. Wij onderscheiden ons onder meer door een ondernemende en flexibele beleggingsfilosofie. Er wordt belegd in Nederlands winkelvastgoed voor de lange termijn. De Hoge Dennen Vastgoed belegt in nieuw en bestaand vastgoed alsmede in (her)ontwikkelingsprojecten. Daarbij ligt de focus op winkels en wijkwinkelcentra. Van deze sector in het vastgoed begrijpen wij de dynamiek.

WSG

WSG is een woningcorporatie uit Geertruidenberg met ruim 2.600 huurwoningen en 1.400 zorgwoningen in West-Brabant. WSG is sinds 2011 een saneringscorporatie en kan daardoor niet investeren. Door het uitvoeren van saneringsmaatregelen werkt WSG aan een financieel herstel. Verkoop van het commerciële vastgoed is onderdeel van de saneringsmaatregelen.

3stone Real Estate B.V.

3stone Real Estate B.V. is in 2007 opgericht en is een allround vastgoedspecialist met jarenlange ervaring. Zij adviseren ‘corporates’ bij de aan- en verhuur en de aan- en verkoop van commercieel vastgoed. Hierbij treden zij op namens bedrijven, stichtingen en overheden. Tevens beschikt 3stone over uitgebreide ervaring aan de ‘investor’ kant van de commerciële vastgoedmarkt. Zij zijn actief voor (inter)nationale opererende institutionele en particuliere beleggers.

Propertyimpact

Propertyimpact – Executive improvement en restructuring services – is opgericht in 2013. Zij is professioneel partner voor opdrachtgevers als beleggers, bouw- en vastgoedbedrijven en overheden. Zij staat vastgoedpartijen bij met strategisch advies, verleent ondersteuning en vertegenwoordiging op het gebied van acquisitie, ontwikkeling, transactieservice en management. Propertyimpact is gericht op het creëren en realiseren van de optimale waarde bij vastgoed in ontwikkeling en/of gerealiseerd vastgoed. (www.propertyimpact.nl)